pondělí 26. října 2020

Taktika zlodějů nemovitostí jako nového fenoménu současnosti

 Sem budou postupně vkládány osobní zkušenosti s taktikou, jakou používají tito "moderní" zloději, jdoucí po tom, co má největší hodnotu.

Je současně samozřejmě i literárně zpracovávané pro knižní vydání. Tam bude nejspíš spojeno víc motivů dohromady, dotvořené, zde bude uvedena jen skutečná realita.

Jak to odpovídá 21. století či 3. tisíciletí, jsou oproti dřívějším zlodějům mnohem připravenější, taktiku mají do detailu promyšlenou, každý krok - a to doslova i ten skutečný, fyzicky vykonávaný nohama, každé slovo.

Avšak pouze neflexibilnost našeho právního systému na ně ZATÍM nestačí, tak doufejme, že je brzy dožene a předčí, protože dle mne je dávno překonaný názor 19. století, vyslovovaný Sirem Arthurem Conanem Doylem ústy Sherlocka Holmese, že zločinec může být stejně inteligentní jako ten na druhé straně, co jej postihuje. Už to, že někdo musí volit cestu zločinu, jej staví na nesrovnatelně nižší příčku, neboť se tím vystavuje naprostému kolapsu své osobnosti, svého dalšího života, dojde-li k odhalení. Kdo inteligentní by něco takového riskoval? Činí tak pouze ten, kdo není schopen se bez zločinu obejít anebo kdo trpí chorobně přehnaným egocentrismem, což někdy bývá spojené.

Takže se sem postupně vracejte číst o moderních taktikách současné zločinnosti 21. století či 3. tisíciletí.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Článek z Novinek - jak časté jsou nyní tyto bezskrupulozní podvody s nemovitostmi

Ano, to je přesně ono, v čem nyní žijeme. Žádný covid a už vůbec ne nějaký strach z očkování, můžeme se nechat očkovat každý den, z toho mít...