pátek 3. prosince 2021

Soudci nepoznají do očí bijící falzum podvodníků a rozhodují dle něho a zločinci se jim smějí

 Jsem opravdu ze současné situace našeho právního systému rozčílená  a toto jsem nyní napsala svému kamarádovi, s nímž se kvůli vzdálenosti v současnosti vídáme tak jednou za nějaký rok:


Je to až neuvěřitelné selhání soudů, že nevidí, že podpisy na listině jsou okopírované, navíc jen černě, protože notář se ani neobtěžoval si na to pořídit barvu do tiskárny. Tak oni jsou drzí a sebou si jistí, že se ani neobtěžují to falzum udělat pořádně. Takže dle toho všichni 9.1.2018 dvě listiny podepsali modře a pak tu třetí najednou všichni podepsali černě - ale je vidět i tak, že je to tisk. Jak je možné, že soud nežádal originál s originálními podpisy - když si listinu dokonce vybral k tomu, že na jejím základě rozhodoval? Notář přeci jen byl asi nejistý, aby mu na to někdo skočil a snažil se technické nedostatky svého falza vysvětlit elektronickou digitalizací a tak to dal na dálku potvrdil otrokovickému exekutorovi - další osoba, která je buď zneužitá oběť anebo spolupachatel podvodu - pro policii hodně práce! Notáře v tom vysvětlení elektronickou digitalizací omlouvá, že nebyl mým spolužákem ve třídě matematických géniů, z nichž jeden je pak pozdějším autorem Avastu. Musel by se jedině červí dírou neboli Einstein-Nathanovým mostem z r. 1935 vrátit o několik desetiletí zpět, tedy do 80. či na počátek 90. let, aby se mu takové pokažení a zjednodušení originálu působením elektronické digitalizace mohlo stát. (Po Novém roce bude crowdfundingována má knížka "Česká šlechtična v červí díře", popisující uvedení fyzikální teorie do praxe, což však patrně kromě notářova případu v reálu není ještě znám žádný příklad.)
Úřednice, která potvrdila 9.1.2018 dvě ostatní skutečné listiny z daného dne, tak počátkem tohoto roku k potvrzení falza už nebyla k dispozici anebo není jako jediná osoba účastna tohoto podvodu, proto si notář musel falzum ověřit sám. Je to vůbec právně přípustné? Ověřovat nejspíš dle všeho musí jiná osoba, jak jsem pochopila. Tím je nejspíš práce notáře kontrolována.
Mám velkou chuť to publikovat, ale už i z toho důvodu, že běží v té věci trestní řízení, tak vyčkávám. Exekutorem dal verifikovat až v lednu 2021, tedy nikoliv po zhotovení listiny, jejíž datum uvádí.
Je to o tom, jak lidem jde jen o peníze. Protože ve výtvarném umění se jedná o velké částky peněz, tam přichází stále někdo s tím, že něco je falzum, i když je to bezchybné a u listin se nikdo nad falzy nepozastavuje, i když je jimi rozhodováno o nemovitostech, s hodnotami ještě vyššími.
Tak jsem včera napsala předsedkyni senátu KS, aby anulovala rozsudek, bylo by to pro ni snad lepší, než aby se vrchní soud dovoláním dozvěděl o tomto profesním selhání.
Pak jsem napsala Okresnímu státnímu zastupitelství ve Vyškově, aby mi poslali, pod jakým č.j. policie ve Vyškově převzala kauzu, kterou jí předala Národní centrála proti organizovanému zločinu k přijetí vlastních opatření, že na ně nespěchám, že vím, že mají určitě do konce května 2022 zákonnou lhůtu, aby jen poslali č.j. pro informaci soudú. Na práci venkovské policie se ovšem nelze spoléhat, ráda bych se přesvědčila, že to tak není, ale zatím mne nepřesvědčila.
Stejně něco na blog http://zlodeji-nemovitosti.blogspot.com už nyní dám a odkazy odešlu na nějaká místa.
Jsem z té neprofesionálnosti soudců a policie a drzosti zločinců, kteří ji zneužívají, velmi rozčílená.
Můj zdravotní stav mi znesnadňuje fyzicky se účastnit čehokoliv, takže také soudů, ale psát budu do smrti.
A proto nyní podám ještě zvlášť žalobu na falzifikátora notáře a jsem zvědavá, zda i jeho bude zastupovat jeho příbuzný advokát, s týmž příjmením, zastupující celou skupinu.

1 komentář:

  1. Plnění různých domácích prací a další různé činnosti lze zvládnout pouze s pomocí hotovosti. Váš příjem je omezený a nároky neomezené. Velká část je téměř hotová v polovině měsíce. Náhlý výskyt jakékoli neznámé situace může zkomplikovat všechny vaše finanční výpočty. Abychom vám umožnili vypořádat se s těmito choulostivými záležitostmi nebo pokrýt své pravidelné výdaje, mohou být půjčky Pedro opravdu užitečné. Chcete-li najít dostupnou sazbu půjčky při 2% ROI Individuální půjčky nebo oprávněné půjčky, kontaktujte pana Pedra e-mailovou adresu: pedroloanss@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Článek z Novinek - jak časté jsou nyní tyto bezskrupulozní podvody s nemovitostmi

Ano, to je přesně ono, v čem nyní žijeme. Žádný covid a už vůbec ne nějaký strach z očkování, můžeme se nechat očkovat každý den, z toho mít...